CM Freight & Shipping

Om

CM FREIGHT & SHIPPING

OM

CM Freight & Shipping har stor kunskap och lång erfarenhet av frakt- och logistikbranschen. Vi erbjuder en rad tjänster, inklusive frakt, import och export, logistik, lagring och tulltjänster. Med över 30 års erfarenhet av branschen kan vi erbjuda kostnadseffektiva och tidseffektiva lösningar på global skala.
Vårt huvudkontor och lager är strategiskt placerade i Helsingborg, Sverige, nära internationella sjöfartsrutter som sträcker sig över hela Europa. Detta ger oss en idealisk position för att effektivt hantera både tillfällig och långtidsförvaring av varor.
Vi är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda frakt- och transportlösningar för alla typer av fraktbehov. Våra möjligheter sträcker sig från flyg-, sjö- och lastbilstransporter till expressleveranser och regelbunden godstransport. Oavsett om du behöver skicka dokument, bilar eller annan last har vi resurserna och erfarenheten för att möta dina behov.
Vår förmåga att tillhandahålla snabb och pålitlig expressfrakt inom Europa, Storbritannien och resten av världen, med stöd av våra fordon i Skandinavien och över 100 partners över hela världen, gör oss till en pålitlig partner för dina fraktbehov. Dessutom erbjuder vi global frakt till och från kontinenter som Afrika, Asien, Mellanöstern, Indien och USA med både flyg- och sjöfrakt.

Scroll to Top