CM Freight & Shipping

Varuförsäkring

CM Freight & Shipping - Din partner inom varu- och transportförsäkring

Oavsett om du behöver en heltäckande försäkring för dina långdistanstransporter eller specifik rådgivning för ditt företag, är vi här för att ge dig en skräddarsydd lösning som passar just dina behov.

Välkommen till CM Freight & Shipping – din tillförlitliga partner inom varu- och transportförsäkring. Oavsett om du behöver en heltäckande försäkring för dina långdistanstransporter eller specifik rådgivning för ditt företag, är vi här för att ge dig en skräddarsydd lösning som passar just dina behov..

 

Vår långa erfarenhet, starka vilja och utpräglade serviceorientering ger oss möjlighet att erbjuda dig personliga tjänster till ett överkomligt pris. Med oss får du en heltäckande lösning som gör att du kan fokusera på annat.

Begär en offert eller ställ en fråga

Varuförsäkring

Skydda dina varor på vägen

Transport av varor, särskilt över långa distanser, innebär alltid en risk. Oavsett om det handlar om skador, förluster eller förseningar, kan konsekvenserna vara kostsamma och tidskrävande. Det är här vår varuförsäkring kommer in!

Hos CM Freight & Shipping inser vi vikten av att skydda dina varor under transport. Oavsett om du är importör, exportör eller leverantör kan vi erbjuda skräddarsydda varuförsäkringslösningar som passar dina unika behov. Vi samarbetar med ledande försäkringsbolag för att säkerställa att dina varor är fullständigt skyddade mot skador, förlust eller förseningar.

 

När du väljer vår varuförsäkring kan du vara säker på att du får omfattande skydd för dina varor från det att de lämnar din leverantörs lager till det att de når sin destination. Vi erbjuder täckning för olika typer av transporter, inklusive sjöfart, flygfrakt, vägtransporter och järnvägstransporter. Våra försäkringslösningar kan skräddarsys för att passa dina specifika krav och vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för din verksamhet.

 

Vår varuförsäkring är utformad för att ge dig lugn i sinnet, oavsett vad som kan hända på vägen. Vi täcker allt från skador orsakade av olyckor till förluster på grund av stölder. Dessutom, om dina varor försenas, kan vi hjälpa till med att täcka extrakostnader.

Helhetslösning

Varuförsäkring och långdistanstransporter

För företag som regelbundet skickar varor över långa distanser, erbjuder vi en helhetslösning – en kombination av vår förstklassiga varuförsäkring och vår pålitliga långdistansfrakt.

 

CM Freight & Shipping erbjuder en helhetslösning för långdistanstransporter. Vi förstår de unika utmaningarna som kan uppstå vid internationella frakter och arbetar för att minimera risken för förlust eller skada på dina varor.

 

Vårt erfarna team av fraktexperter och logistikspecialister tar hand om varje steg i fraktprocessen. Vi hanterar dokumentation, tullklarering och säkerställer att dina varor transporteras säkert och effektivt till sin destination. Genom att samarbeta med pålitliga fraktoperatörer och försäkringsbolag kan vi erbjuda en heltäckande lösning som ger dig trygghet och lugn under hela transporten.

 

Med vår helhetslösning får du inte bara en omfattande försäkring för dina varor, utan också tillgång till vår expertis inom logistik och transport. Vi kommer att se till att dina varor kommer fram till sin destination säkert och effektivt, samtidigt som vi minimerar risken för skador och förluster.

Rådgivningstjänster

Låt oss hjälpa dig att navigera

Vi förstår att försäkring kan vara ett komplicerat ämne. Därför erbjuder vi även rådgivningstjänster för att hjälpa dig att förstå dina alternativ och göra det bästa valet för ditt företag.

Vår kunniga personal kan ge dig råd om allt från val av försäkring till hur man minimerar risken för skador under transport. Vi är här för att stödja dig genom hela processen, från första konsultationen till eventuella försäkringskrav.

Vi hjälper dig med varu- och transportförsäkringstjänster

Hos CM Freight & Shipping AB är vi stolta över att erbjuda överlägsna varu- och transportförsäkringstjänster till företag över hela världen, med särskilt fokus på Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern och Nordamerika​​. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och leverera bra resultat varje gång.

Kontakta oss redan idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa ditt företag att skydda dina värdefulla varor och säkerställa att de kommer fram säkert till sin destination. Oavsett dina behov, kan du lita på CM Freight & Shipping. Vi ger dig en personlig, effektiv och kostnadseffektiv lösning.

CM Freight & Shipping är ett företag med en stark tradition inom frakt- och logistikbranschen. Vi erbjuder en rad olika tjänster, inklusive frakt, import/export, logistik, lagring och tullklarering​​. Med över 30 års erfarenhet inom maritim hantering, kan vi erbjuda kostnads- och tidseffektiva lösningar på global skala​​.

 

Vårt huvudkontor och våra lageranläggningar ligger strategiskt placerade i Helsingborg, Sverige, nära internationella sjövägar över hela Europa​​. Detta placerar oss i en ideal position för att effektivt hantera allt från temporär till långtidsförvaring av varor.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda transportlösningar för alla typer av fraktbehov. Våra kapaciteter sträcker sig från luft-, sjö- och lastbilstransporter till expressleveranser och reguljära godstransporter. Oavsett om du behöver skicka dokument, personbilar eller annan last, har vi resurserna och erfarenheten för att möta dina behov​​.

 

Vår förmåga att erbjuda snabb och pålitlig expressfrakt inom Europa och Storbritannien, med stöd av våra fordon i Skandinavien och över 100 partners över hela världen, gör oss till en pålitlig partner för dina fraktbehov​​. Dessutom erbjuder vi global frakt till och från kontinenter som Afrika, Asien, Mellanöstern, Indien och USA med hjälp av både luft- och sjöfrakt​​.

Scroll to Top